Müsli crunch til yoghurt, fruit bowls mv.

Jeg fik sådan lyst til en lækker frugtbaseret energy bowl a la Jamba Juice her til morgen. Men det kræver en god omgang crunch – eller müsli crunch – så det måtte jeg i gang med.

Ingredienser til müsli crunch

200 g grovvalsede havregryn
100 g finvalsede havregryn
100 g nødder
100 g frø – fx solsikke- og/eller græskarkerner
50 g kokosflager
1 dl ahornsirup

Sådan gør du

Bland de tørre ingredienser i en skål. Hæld siruppen over og vend rundt til alt det tørre er blevet “fugtet” af sirup. Hæld massen over på en bageplade med bagepapir og sæt det i en forvarmet ovn på 180 grader (ikke varmluft). Bag i ca. 20 min. eller til crunchen har den ønskede farve.

Når din müsli crunch kommer ud af ovnen, er det stadig blødt, men lader du det stå i 5-10 min på køkkenbordet, så stivner det og bliver crunchy. Og så er du klar til at anvende din müsli crunch som topping på din yndlingsmorgenmad eller snack.


About the Author

Interesseret i dansk og international politik, slægtsforskning og ikke mindst HR, som jeg arbejder med til dagligt. Derudover er jeg aktiv i Europabevægelsen og har i 2014 cyklet fra København til Paris med Team Rynkeby. Og så deler jeg af og til opskrifter og tanker med folk på min webside.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top ↑

UA-40140679-1